Cilt kırışıklıkları için bitkisel çözümler, Suna Dumankaya kırışıklık için maske tarifleri ve cilt kırışıklıklarına bitkisel çözümler.. Şifalı Bitkiler ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya ciltteki kırışıklar için aşağıdaki cilt maskelerini önermektedir.

Suna Dumankaya kırışıklık maskesi tarifi 1



1 adet Evigen ampul, 17 damla kayısı yağı, 1 adet bepanten ile 17 damla havuç yağı uygun bir kase içinde karıştırılır. Sabah ve akşamları olmak üzere günde iki defa bu cilt kırışıklığı maskesi cilde sürülerek uygulanır. Bu cilt kırışıklığı maskesi cildi nemlendirir, kırışıklıkların oluşmasını yavaşlatır ve var olan kırışıklıkları ise, cildi gerginleştirerek, azaltır.

Suna Dumankaya cilt kırışıklıkları için maske tarifi 2


1 yemek kaşığı kadar portakal suyu, önceden kaynatılmış olan yarım su bardağı su ve 2 çay kaşığı yulaf unu muhallebi kıvamına gelinceye dek bir kap içinde karıştırılır. Bu kırışıklık maskesi yüze sürüldükten sonra 10 dakika bekletilir ve ardından ılık su ile yüz durulanır. Daha sonra cilde nemlendirici krem sürülür. Tarifi verilen bu kırışıklık maskesi vesilesi ile cildinizin eskiye nazaran gerginleştiğini ve canlandığını göreceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top