Grip bir üst solunum yollan enfeksiyonudur. Her sene ayrı bir virüs bulunsa da, bu hastalığa sebebiyet veren belli başlı virüsler A, B ve C virüsleridir.

Hasta olmamak için, ya da hastalığı geçirmek için bitkisel formüllerden istifade edebiliriz.

Sarımsak yenir. Acı soğan bol bol yenir. Sarımsak yenir. 200 gr. çörek otunu öğütüp l kg balla macun yapıp yemeye devam ederiz. Bu vücudun bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. 50 gr. Çörek otu, 100 gr. kekik, 40 gr. misvak, 20 gr. sinameki karıştırılıp ıhlamur gibi kaynatılır. Kaynarken buharıyla derin nefes alınıp verilir. Balla tatlandırılıp günde 3 su bardağı içilmeye devam edilir. Limon kabuğuyla beraber yenir, portakal, mandalina yenir, muz, elma, ayva yenir. Kuşburnu kaynatılıp içilir. Bala limon sıkılıp yenir, çörek otu yağma limon sıkılıp yenir. Elma çekirdeği, ayva çekirdeği ezilip ıhlamur gibi kaynatılır, balla tatlandırılarak günde 2-3 su bardağı içilir. Zeytinyağına, sirke katılıp yenmeye devam edilir. Bunların hepsi ya da bulunabilenlerle bu hastalığı kısa sürede atlatırsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top