İsveç Şurbunun İçindekiler İsveç Şurubu İçeriği
İsveç Şurbunun Faydaları ve Kullanımı
İsveç Şurubu Nasıl Yapılır ?
İsveç Şurubu Hakkında,İsveç Şurubu İçmek Caizmidir,İsveç Şurubu Caizmi,İsveç Şurubu Faydaları,İsveç Şurubunun Faydaları,İsveç Şurubu,İsveç Şurubu Nasıl Yapılır,İsveç Şurbunun İçindekiler,İsveç Şurubu İçeriği,İsveç Şurubu nedir,İsveç Şurubu Nasıl Kullanılır,İsveç Şurubunun Kullanımı
İsveç Şurubu İsviçreli bir doktor, öldükten sonra notları arsında bulunan Alkol/sirke ve bazı bitkilerin karıştırılmasından elde edilen doğal bir sağlık iksiridir.

İsveç Şurubu Hakkında,İsveç Şurubu İçmek Caizmidir,İsveç Şurubu Caizmi,İsveç Şurubu Faydaları,İsveç Şurubunun Faydaları,İsveç Şurubu,İsveç Şurubu Nasıl Yapılır,İsveç Şurbunun İçindekiler,İsveç Şurubu İçeriği,İsveç Şurubu nedir,İsveç Şurubu Nasıl Kullanılır,İsveç Şurubunun Kullanımı
İsveç Şurubu Faydaları,İsveç Şurubunun Faydaları
* İsveç şurubu bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı direnç sağlar.
* Hücre yenileme özelliği ile yaşlanmayı geciktirerek uzun süre sağlıklı yaşam ve güzelliğe katkıda bulunur.
* Sivilce,yara,egzama,yüksek ateşe iyi gelir.
* Hemoroidi iyileştirir.
* Yanıklarda,sarılıkta kullanılır
* Ayrıca bulantı önleyicisidir.
* Fazla alkol alındığında içildiği taktirde rahatlatır.
* Nasırlar,el ayak titremeleri,kulak ağrısı,çınlaması,bulaşıcı hastalıklara karşı birebirdir.
* Boğaz ağrıları ve yanmalarında birkaç yudum içildiğinde şifa verir.
* Mide ağrısı için hergün bir tatlı kaşığı içilmelidir.
* Kansızlık,ödem,kolit ve safra kesesi ağrısına iyi gelir.
İsveç Şurubu Nasıl Kullanılır,İsveç Şurubunun Kullanımı
Her sabah kahvaltıdan önce bir çorba kaşığı içilir.İstenirse bir çay bardağı suya yada salatalarda sos olarak zeytinyağı ile karıştırılabilir.Haricen kompres yapılarakta kullanılır.
İsveç Şurubu Nasıl Yapılır ?,İsveç Şurbunun İçindekiler,İsveç Şurubu İçeriği
Gerekli Malzemeler (Aşağıda verilmiş olan bitkilerin tamamını aktarlardan temin edebilirsiniz)
*6,5gr Melek otu ,
*7gr Mira ,
*5,5gr Çevdar ,
*3,5gr Centinyane ,
*1gr Besbase ,
*10 gr Sarı Sabır ,
*1gr Safran ,
*9gr Revent kökü ,
*2gr Domuz dikeni,
*1gr Sinemaki ,
*5gr Kakule ,
*1gr Tarçın ,
*10gr Kudret Helvası,
*1gr Anason ,
*1gr Kafur ,
İsveç Şurubu Nasıl Yapılır ? Yukarıda verilmiş olan  tüm malzemeler 1kg konyak veya elma sirkesiyle karıştırılır. Ağzı kapalı cam bir şişede 2hafta ılık bir ortamda bekletilir. Hergün çalkalanmalı ve ince bir süzgeçten 2kere süzülerek koyu renkli cam şişede muhafaza edilmelidir. Bu şurup bekledikçe faydası daha güçlü olur.
İsveç Şurubu İçmek Caizmidir,İsveç Şurubu Caizmi
İsveç Şurubunun sirke ile yapılanı caizdir. ama konyak ile yapılmış olanı caiz değildir. Şayet hastalığınız için başka çare yok ise ve dindar bir hekim tarafından kullanmanız şart koşulmuş ise, içilebilir.
İsveç Şurubu Hakkında,İsveç Şurubu İçmek Caizmidir,İsveç Şurubu Caizmi,İsveç Şurubu Faydaları,İsveç Şurubunun Faydaları,İsveç Şurubu,İsveç Şurubu Nasıl Yapılır,İsveç Şurbunun İçindekiler,İsveç Şurubu İçeriği,İsveç Şurubu nedir,İsveç Şurubu Nasıl Kullanılır,İsveç Şurubunun Kullanımı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top