Mac'ten oluşturduğum 4'lü far paletimin son üyesinden bahsedeceğim sizlere. Daha önce oluşturduğum bu palet için All That Glitters, Cranberry ve Sable isimli farları almıştım. Yazılarını okumak için isimlerine tıklayabilirsiniz. Far paletim için aldığım son far ise Cork oldu.
Aslında almak istediğim pek çok far var ama bu palet için crease bölgesinde kullanabileceğim, rahatlıkla karıştırabileceğim bir fara ihtiyacım olduğu için Cork isimli farı tercih ettim.


Cork mat yapıda sıcak bir kahverengi tonu olduğu için göz kapağının katlanma bölgesinde rahatlıkla kullanılabilecek bir far. Bu farı kaşlarımda da kullanmayı denedim. Her zaman kullanılmaz belki ama yokluk zamanıma denk geldiğimde bu amaç için de işimi gördü.


Mac farlarını kullandıkça seven biriyim ben. İlk zamanlarda minnacık fara 45 TL verilmez diyordum ancak Cork farı uygulama esnasında farkı hissettim. Yine de bundan sonra Mac'ten far alırken her zaman bulamayacağım, muadili olmayan renkleri tercih etmeye çalışacağım. Zamanla 15'li palet oluşturmayı düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top