Çam Terebentin Yağı Saça Nasıl Kullanılır,Çam Terebentin Yağı Kullanımı
Çam Terbentin Yağ Saça Nasıl Kullanılır ?
Çam Terebentin Yağı,Çam Terenebtin Yağının Faydaları,Çam Terebentin Yağı Saç,Çam Terebentin Yağı Saça Nasıl Kullanılır,Çam Terebentin Yağı Kullanımı
 Pek çok insan Çam Terebentin Yağının sadece saç bakımında kullanıldığını düşünmektedir. Ama aslında saç bakımında kullanılmasının yanısıra, sağlık açısından da son derece faydalıdır. Bu gün sizler için çam terebentin yağı saça nasıl kullanılır sorusuna yanıt vereceğiz.

Fakat daha öncesinde çam terebentin yağının faydaları ve çam terebentin yağının kullanımı konusunda, sizleri bilgilendirmek istiyoruz..
Çam Terebentin Yağının Faydaları,Çam Terebentin Yağının Yararları
* Astım, şeker, romatizma tedavisinde ve grip döneminde bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun dirençli tutulmasını sağlar.
* Hemoroite oldukça faydalıdır.
* Saç dökülmesine ve kepeğe karşı kullanılır.
* İştah açıcı, süt arttırıcı, adet söktürücü olarak kullanılır.
* Kılcal damarları uyararak kan dolaşımını düzenler.
Çam Terebentin Yağının Kullanımı,Çam Terebentin Yağı Nasıl Kullanılır ?
Bir çağ bardağı suya 4 damla damlatılarak günde 3 defa alınır. Egzama ve kuru cilt probleminde, deriye masaj yaparak haricen uygulanır. Saç bakımında da saç derisine masaj yaparak haricen kullanılır. Saç diplerine friksiyon şeklinde kullanılır. Sinüzit için sabah akşam burna 1-2 damla damlatılır. Ayrıca cilde masaj yapılarak kullanılır.
Çam Terbentin Yağ Saça Nasıl KullanılırÇam terebntin yağı saç bakımında, diğer bazı bitkisel yalar ile kullanılmaktadır. Bu makalemizde sizlere, yağlı ve cansız çalar için çam terebentin yağı nasıl kullanılırı anlatacağız..
* Portakal yağı,
*Çam Terebentin yağı,
*Defne uçucu yağı,
*Biberiye yağı,
*Mersin yağı,
*Papatya yağı,
Yukarıda verilen tüm bitkisel yağları eşit ölçüde karıştırıp, saç diplerine ve saça masaj yaparak yedirin. İstediğiniz sürece bekletip saç tipinize uygun bir şampuan ile saçlarınızı yıkayın. Haftada 2 defa uyguayın.
Çam Terebentin Yağı,Çam Terenebtin Yağının Faydaları,Çam Terebentin Yağı Saç,Çam Terebentin Yağı Saça Nasıl Kullanılır,Çam Terebentin Yağı Kullanımı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top